Trädgårdsdesignkurs – Drömträdgården

Välkommen!

I den här kursen får du lära dig både hur du i teorin och praktiskt tar dina egna personliga tankar, känslor och idéer och utvecklar ett eget unikt trädgårdskoncept i en genomförbar trädgårdsdesign.

Du får bland annat lära dig hur du kan använda grundläggande principer och målsättningar för att skapa din egen personliga drömdesign. En dåligt planerad trädgård eller layout kan tyvärr inte kompenseras av vackra träd och växter.

Trädgårdsdesign, rent generellt, handlar om att skapa en helhet mellan arkitekturen, landskapet och designen som man inför. Att skapa trädgårdar som välkomnar in, som svävar tillsammans med huset. Platsen ger människor rum att skapa fina minnen i.

Jana Dusenberg

Jana Dusenberg

Trädgårdsmästare

073-334 40 27

kurser@rumochmiljo.se

I den här kursen samarbetar vi med trädgårdsexperten Jana Dusenberg. Här berättar hon lite mer om sig själv.

I 17 år har jag inrett och designat hus, lägenheter och kontor.  Jag vidareutbildade mig till trädgårdsmästare i Båstad eftersom det var dags att professionalisera och bredda det jag arbetat med och älskat, nämligen att skapa vackra inne och utemiljöer.

Naturen, konsten, musiken och vackra föremål har alltid funnits runt mig på något sätt. Under kursen kommer vi dels gå igenom en hel del teori och jag kommer dela med mig av de kunskaper jag själv fått genom yrket.

Vi kommer nu gå igenom hela kursen som består av 6 stycken olika delar med tillhörande kapitel. Du klickar dig vidare till nästa och du kan närsomhelst pausa och logga ut, för att sedan fortsätta igen. Du läser helt i din egen takt. Lycka till!